VPN China

In China komt het vaak voor dat online diensten worden geblokkeerd. Zo word YouTube bijvoorbeeld regelmatig geblokkeerd in China. Als je dan daar op vakantie bent of op een zakenreis wil heb je wel een probleem. Je kunt namelijk veel online diensten die je gewend bent niet gebruiken. Dit kun je gelukkig wel omzeilen met een vpn China.

Met een vpn China is het mogelijk om van alle online dienten gebruik te maken dat je normaal in Nederland ook gebruikt. Het is dus ook gewoon mogelijk om YouTube te gebruiken in China met een vpn China.

Het concept van vpn China is heel simpel. Je kiest voor een vpn buiten China, Nederland bijvoorbeeld. Je IP wordt dan verandert in een Nederlandse IP. De truc is dat er dan gedacht word dat je daadwerkelijk in Nederland zit. Zo kun je dus gewoon alles doen wat je in Nederland ook online kon doen.

Het gebruik van vpn China is dan ook heel simpel. Je hoeft alleen maar het programma te downloaden. Deze zet je dan aan en kies je een land uit, zoals Nederland. Je kunt daarna surfen alsof je in dat land bent en alles doen wat je normaal ook zou doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>