Automatisch inkomsten en uitgaven rubriceren

Weet jij wat je allemaal uitgeeft in een maand en waar je geld allemaal naartoe gaat? De meeste Nederlanders weten wat ze aan huur en energierekening betalen meer niet. Sommige weten niet eens hoeveel ze aan de energie rekening betalen.

Automatisch inccaso

Tegenwoordig gaan veel vaste lasten met een automatische incasso. Zo zijn veel Nederlanders lui geworden en letten niet eens wat er uitgaat. Zo was er een Nederlander die pas na 3 jaar achter kwam dat die voor een sportabonnement dat die al 2 jaar niet gebruikt. Het was een bedrag van 15 euro. Dit merkte hij niet op omdat het een klein bedrag was vergeleken met de rest. In die 3 jaar heeft wel in totaal 540 euro betaald.

Dit geval is niet uniek en overkomt veel Nederlanders. Verschillende abonnementen worden betaald terwijl ze er geen gebruik van maken. Ze hebben namelijk geen inzicht in hun inkomsten en uitgaven.

Makkelijk inzicht in uitgaven

Dankzij automatisch inkomsten en uitgaven rubriceren kun je makkelijk in zicht in je inkomsten en uitgaven krijgen. Je upload namelijk al je bankschriften naar software dat al je inkomsten en uitgaven indeelt in verschillende rubrieken. Zo is het makkelijk om te zien wat er binnen komt en waar het heen gaat.

http://slimhuishouden.nl/

https://www.cashflow.nl/

https://www.nibud.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>