Een nieuwe manier van serre aanbouw

Het is verbazend hoe snel ze tegenwoordig serre aanbouw voor elkaar krijgen. Je ziet de bouwvakkers in de ochtend komen en in de avond staat er een serre. Dit is toch ongelooflijk? Toch gebeurt dit dagelijks over heel Nederland.

Hoe is het mogelijk?

Een serre aanbouw in een dag lijkt haast onmogelijk en zo een tien jaar geleden zou het ook zo zijn. Nu is er techniek beschikbaar waardoor serre aanbouw in een dag wel mogelijk is. Een serre heeft onderdelen die bij iedere serre hetzelfde zijn. Denk maar eens aan steunpilaren en frames voor het glas. Zo zijn er nog veel meer dingen dat iedereĀ serre aanbouw nodig heeft. Deze dingen worden allemaal in massaproductie gemaakt wat de kosten omlaag drukt.

Serre aanbouwen

De rest van de serre wordt in de werkplaats gemaakt en wanneer alles klaar is breng een transport het naar de locatie. Op locatie hebben de bouwvakkers meestal een dag of twee nodig voor serre aanbouw. Ze hoeven nog alleen maar alle onderdelen samen te voegen en eventueel verwerken in bestaand constructie. Dit gaat natuurlijk veel sneller dan wanneer ze alles op locatie moeten maken. Het resultaat is zelfs veel beter en deĀ serre aanbouw is ook nog eens veel goedkoper.

www.kosten-serre.nl/

www.serbo.nl/

https://meerwoonruimte.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>