Natuurstenen vloer reinigen

Wat je nooit bij verteld word wanneer je natuursteen vloer koopt is hoe je het moet reinigen. Dit terwijl het heel belangrijk is om te weten hoe je natuurstenen vloer reinigen moet aanpakken. Het gebeurd dan ook vaak dat de natuurstenen vloer al; na een aantal jaar vervangen moet worden. De mensen zijn dan verbaast omdat de natuurstenen vloer heel lang mee hoort te gaan.

natuurstenen vloer reinigenBij goed natuurstenen vloer reinigen gaat het ook lang mee. Mensen weten gewoon niet beter en reinigen het op dezelfde manier als ze laminaat of gewone vloer reinigen dit kan natuurlijk niet. Wist je dat je bij natuurstenen vloer reinigen absoluut geen middelen moet gebruiken met zuur in? In citroen zit al genoeg zuur om de vloer te beschadigen. Je moet dus wel schoonmaakmiddelen kopen dat voor natuurstenen vloer bedoeld zijn.

Wat je ook absoluut niet moet doen is de vloer nat maken bij natuurstenen vloer reinigen. Als dit te vaak gebeurd gaat het vocht in de vloer zitten en gaat de natuursteen van binnen kapot maken. Zo kun je al na een paar jaar de vloeren gaan vervangen. Doe het altijd met een vochtige dweil maar niet een natte.

Meer handige tips lees je op de onderstaande websites.

https://www.nibostone.nl/

https://www.profloorcare.nl/

http://www.mistermarble.nl/\

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>